Wie wij zijn

Onze productiefaciliteit is een moderne textielfabriek in China en bestaat in de huidige vorm sinds 2006. Om de 4 belangrijkste punten: flexibiliteit, continuïteit, kwaliteit en leverbetrouwbaarheid te kunnen waarborgen hebben wij destijds besloten een eigen productiefaciliteit te starten. In mei 2010 hebben wij de deuren van ons nieuwe pand geopend: een hypermoderne textielfabriek voorzien van de nieuwste technische snufjes en machinerie. De leiding is van begin af aan al in Nederlandse handen en daardoor garanderen wij kwaliteit en service volgens Europese maatstaven. Inmiddels is ons bedrijf uitgegroeid tot ruim 300 medewerkers. Wij zijn een bedrijf met veel potentie en het bewaken en optimaliseren van de hieronder genoemde vier punten is één van onze belangrijkste doelen.

 

WAAR WIJ VOOR STAAN 

 

Kwaliteit

Kwaliteit in afwerking en kwaliteit van de gebruikte materialen (zoals fournituren en doeksoorten).

 

Flexibiliteit

Wij hebben standaard veel doeksoorten en kleuren op voorraad. Daardoor beschikken wij over de mogelijkheid om in kleine aantallen te produceren.

 

Continuïteit

Door strenge kwaliteitsbewaking van al onze toeleveranciers en ons complete productieproces, garanderen wij continuïteit in ons kwaliteitsniveau.

 

Leverbetrouwbaarheid

Wij werken met een gestructureerd systeem. Dit systeem bewaakt alle momenten van het productieproces en hierdoor garanderen wij leverbetrouwbaarheid.

 

In nauwe samenwerking met het AMFI (Amsterdam Fashion Institute) te Amsterdam is een kwaliteits controle systeem opgezet en zijn er op locatie in China trainingen gegeven.

Kort nieuws

Laatste Nieuws icoon